Cigánypecsenye II

4 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

hozzávalók

  • 60 dkg vesepecsenye
  • 20 dkg füstölt szalonna
  • 10 gerezd fokhagyma
  • 4 evőkanál olaj
  • 2 fej vöröshagyma
  • bors
  • pirospaprika

Elkészítés

A zúzott fokhagymát olajban elkeverjük. A húst megmossuk, szeletekre vágjuk majd a vékonyra szelt szalonnaszeleteket a bélszínre tűzdeljük a fogvájókkal. Megborsozzuk. A vöröshagymát apróra vágjuk, a forró olajban üvegesre pároljuk. A húst a fokhagymával bekenjük, megfűszerezzük, majd a vöröshagymára helyezzük. Miután megsült, pirospaprikával meghintjük.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.