Cigánypecsenye II
4 fő részére
Nehézség:
könnyű
hozzávalók
- 60 dkg vesepecsenye
- 20 dkg füstölt szalonna
- 10 gerezd fokhagyma
- 4 evőkanál olaj
- 2 fej vöröshagyma
- só
- bors
- pirospaprika
Elkészítés
A zúzott fokhagymát olajban elkeverjük. A húst megmossuk, szeletekre vágjuk majd a vékonyra szelt szalonnaszeleteket a bélszínre tűzdeljük a fogvájókkal. Megborsozzuk. A vöröshagymát apróra vágjuk, a forró olajban üvegesre pároljuk. A húst a fokhagymával bekenjük, megfűszerezzük, majd a vöröshagymára helyezzük. Miután megsült, pirospaprikával meghintjük.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.